
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 1770 g Wasser
- 100 g Kartoffel geschält und gewürfelt (1–2 cm)
-
12 ½
g frische Hefe
nebo 2 TL Trockenhefe - 1 TL Zucker
- 600 g Weizenmehl
- 2 EL Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 15 g Salz
Füllung
- 1 - 2 EL Olivenöl, nativ und etwas mehr zum Einfetten
- 200 g Mozzarella in Scheiben und gut abgetropft
- 100 g Schinken, gekocht in Scheiben
- 1 Rispentomate in Scheiben (3–4 cm), Scheiben 1 Stunde abgetropft
- 2 - 3 Prisen Oregano, getrocknet
- 2 Sardellenfilets in Öl
Emulsion
- 20 g Olivenöl, nativ
- 20 g Wasser
- 1 TL Salz
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 615 kcal / 2573 kJ
- Protein
- 23 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 81 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüsewähe
1hod.
Lauch-Polenta mit Marroni-Topping
50min
Poulet-Süsskartoffel-Galette
1hod. 55min
Gnocchi-Gratin mit Lauch
50min
Spargelquiche
1hod.
Hotdog vom Grill
2hod.
Lauch-Speck-Tarte
1hod.
Käsemuffins mit Gemüse und Haselnüssen
45min
Kürbis-Pizza
1hod.
Zupfbrot Margherita
3hod.
Ghackets mit Hörnli-Gratin
1hod. 10min
Knoblauch-Kartoffel-Tätschli
45min