
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 320 g Weizenmehl
- 40 g Butter weich, in Stücken
- 150 g Wasser
- 1 TL Salz
Füllung
- 50 g Schinken, gekocht in Stücken
-
100
g Mozzarella gut abgetropft und in Stücken (2 cm)
nebo 100 g Scamorza (oder Caciotta) in Stücken (2 cm) - 1 Ei Eigelb vom Eiweiss getrennt
- 1 Prise Salz
- 1 Prise schwarzer Pfeffer, gemahlen
Fertigstellung
- Weizenmehl
- Olivenöl zum Abraten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 362 kcal / 1515 kJ
- Protein
- 7 g
- Tuk
- 27 g
- Sacharidy
- 25 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Käse-Speck-Tortilla
50min
Brioche
9hod. 30min
Frühlingsröllchen
30min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1hod. 10min
Pizzette mit aromatischen Kräutern
1hod. 35min
Zigerkrapfen
1hod. 45min
Schoggi-Eclairs
1hod. 15min
Guetzli mit Crèmefüllung im Oréo®-Look
3hod. 50min
Brownies
1hod.
Calzone
2hod. 50min
Schwimmende Inseln
40min
Schoggi-Madeleines
30min