Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g natives Olivenöl extra
- 200 g Zwiebeln, klein gehackt
- 2 Knoblauchzehen
- 150 g Tomaten, gehäutet und gehackt, aus der Dose oder frisch
- 200 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen, gewürfelt
- 200 g Rindfleisch, gewürfelt
- 200 g Schweinefleisch, mager, sehnenfrei, gewürfelt
- 1 TL Salz
- 1 Prise Pfeffer
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 30 g Cognac oder Brandy
- 50 g Mehl
- 200 g Milch
- 24 - 30 Cannelloni, getrocknet
Béchamelsauce
- 60 g Butter
- 60 g Mehl
- 750 g Milch
- 1 ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 3 Prisen Muskatnuss, gemahlen
Zum Anbräunen
- 50 g geriebener Käse
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2019 kJ / 483 kcal
- Protein
- 29.44 g
- Sacharidy
- 29.5 g
- Tuk
- 27.13 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lauwarmes Schoggi-Küchlein
1j 30 menit
Hackfleisch-Pfannkuchen
1h 10 min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1j 30 menit
Chili-Cheese-Buletten
50 menit
Fleischbällchen in spanischer Sauce
55 Min
Osterkuchen
1h 55min
Schokoladenglace
12 Std.
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 Min
Rinds-Burger mit Käsekern
40 min
Rindsstroganoff
45 Min
Rindfleisch in Pilz-Rahm-Sauce
1j
Fischknusperli mit Tartarsauce
50 menit