Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Olivenöl, nativ
- 200 g Wasser
- 20 g frische Hefe
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 500 g Weizenmehl
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (optional)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Weisswein, trocken
- 250 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- Weizenmehl
- 20 grüne Oliven, entkernt
- 1 Pflaumentomate, in Würfeln (1 cm)
- 4 frische Basilikumblätter, gewaschen und gut abgetropft
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rotolo mit Pilzen und Peperoni
2h 15min
Knusprige Focaccia
2 Std. 10 Min
Lachsburger
25min
Focaccia mit Salsiccia
2 godz.
Mini-Focaccia Fantasia
2 godz. 5 min
Pappardelle mit Rucola und Ricotta
1 godz.
Crevetten Sweet and Sour
40min
Focaccia mit Kartoffeln und Rosmarin
2 godz. 35 min
Spaghettini mit Peperoni
50min
Pennette mit Safran und Crevetten
30 min
Focaccia mit Oliven
2h 20min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4h 35min