![Fagotto Napoletano Fagotto Napoletano](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/85577.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 80 g Olivenöl, nativ
- 200 g Wasser
- 20 g frische Hefe
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Salz
- 500 g Weizenmehl
Füllung
- 50 g Pecorino, in Stücken (3 cm) (optional)
- 100 g Scamorza, in Stücken (2-3 cm)
- 50 g Weisswein, trocken
- 250 g rohe Salsiccia, ohne Haut, in Stücken (2-3 cm)
- Weizenmehl
- 20 grüne Oliven, entkernt
- 1 Pflaumentomate, in Würfeln (1 cm)
- 4 frische Basilikumblätter, gewaschen und gut abgetropft
- 1 EL Olivenöl, nativ
- 1 Eigelb, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1983 kJ / 474 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 49 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peperonicremesuppe
20 min
Schoggichüechli
45 min
Chneublätz (Fasnachtsküchlein)
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Zwiebeln
2 Std. 20 Min
Madeleines
1 godz.
Cuchaule (Freiburger Safranbrot)
2h 30min
Canestrelli
1 Std. 50 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min
Apfelwähe
1 godz. 15 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Aargauer Rüeblitorte
2 Std.
Rüeblitorte
1 Std. 10 Min