Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Weizenmehl
- 15 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 70 g Wasser, lauwarm
- 80 g Milch
- 10 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Füllung
- 50 g Provolone, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 400 g Mangold, weiss, Blätter geputzt und gut abgetrocknet
- 1 roter Chili, frisch, scharf
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Rosinen, alle Sorten, in lauwarmem Wasser eingeweicht
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 TL Salz
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 10 Portionen
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gemüse-Chüechli
55min
Vollkorn-Burgerbrötchen
2h 50 min
Kräuter-Knoblauch-Brot
3h 30min
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2 godz.
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1h
Kartoffel-Focaccia
2h 50 min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2 godz.
Brot mit Gemüse-Topping
40min
Vegetarische Dim Sum "Shumai"
1h 45min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 godz. 10 min
Brokkolibratlinge mit Radieschensalsa
1 godz. 10 min