Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 300 g Weizenmehl
- 15 g frische Hefe
- 1 TL Zucker
- 70 g Wasser, lauwarm
- 80 g Milch
- 10 g Olivenöl, nativ
- 1 TL Salz
Füllung
- 50 g Provolone, in Stücken (2 cm)
- 500 g Wasser
- 400 g Mangold, weiss, Blätter geputzt und gut abgetrocknet
- 1 roter Chili, frisch, scharf
- 40 g Olivenöl, nativ, und etwas mehr zum Bestreichen
- 50 g Rosinen, alle Sorten, in lauwarmem Wasser eingeweicht
- 50 g schwarze Oliven, entkernt
- 1 TL Salz
- Weizenmehl, für die Arbeitsfläche
- Nutriční hodnoty
- na 10 Portionen
- Kalorie
- 853 kJ / 204 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 28 g
- Tuk
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tumbet (Mallorquinischer Gemüsegratin)
1 Std. 15 Min
Mini-Zwiebel-Küchlein
35min
Polenta
30min
Soupe de chalet (Freiburger Gemüsecremesuppe)
40min
Spinatwähe
55 min
Gemüse-Chüechli
55 min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Indisches Gemüsecurry
1 Std. 10 Min
Pizza "Tricolore"
1h 45min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min