Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weissweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto-Lasagne mit Kartoffeln und grünen Bohnen
2h
Sellerie-Karotten-Tätschli
20min
Linsenbraten
1 Std. 55 Min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Blumenkohl-Linsen-Curry
45 min
Linsenbraten
1 Std. 50 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Chili con Grünkern
50 min
Spinat-Tomaten-Quiche
1h 45 min
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1h 10 min
Gemüsecurry
1 Std.
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min