Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Radieschensalsa
- 1 Bund Radieschen, geputzt (ca. 160 g)
- 1 rote Zwiebel (ca. 60 g), halbiert
- 10 g Senf
- 25 g Weissweinessig
- 35 g Olivenöl
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer, gemahlen
- 15 g Kapern, eingelegt, abgetropft
Brokkolibratlinge
- 460 g Wasser
- 500 g Brokkoli, in Röschen
- 70 g Mandeln
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Ei-Ersatz
- 20 g Paniermehl, vegan
- 30 g Haferflocken, zart
- 1 gestr. TL Salz
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1565 kJ / 374 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 15 g
- Tuk
- 27 g
- Vláknina
- 9.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbissuppe
35min
Semmelknödel mit Lauch-Pilz-Ragout
45min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1 Std.
Bohnen-Kartoffel-Curry
40min
Linsen-Moussaka
2 Std. 30 Min
Bohnen-Burger (vegan)
1 Std. 20 Min
Tomatensuppe mit Quark
25 Min
Veganer Bohnenburger
1 Std. 20 Min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1 Std.
Kartoffel-Zucchetti-Tortilla
1 Std. 10 Min
Focaccia mit Oliven
2 Std. 20 Min