Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenmehl
- 120 g vegane Margarine, kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Wasser, kalt
- ½ TL feinkörniges Salz
Füllung und Zubereitung
- vegane Margarine
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Sojamehl, vollfett, als Eiersatz
- 60 g Wasser
- 400 g Seidentofu, abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 2 EL Hefeflocken
- 1 EL Speisestärke
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Blattspinat, gefroren, aufgetaut, gut abgetropft, grob zerkleinert (siehe Tipp)
- 2 EL Paniermehl, vegan
- 150 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 30 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 1480 kJ / 353 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Mediterraner Rollgersten-Risotto
1j
Quinoa-Broccoli-Gratin
1h 10 min
Linsendal mit Spinat
35 Min
Lasagne verdi
1 Std. 15 Min
Kichererbsen-Tomaten-Blinis
30 min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50 menit
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1j
Linsenbraten
1h 55min
Broccoli-Burger an Radieschen-Salsa
1j
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1j
Süsse oder herzhafte Pancakes
35 Min
Focaccia mit Oliven
2 godz. 20 min