
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 250 g Weizenmehl
- 120 g vegane Margarine kalt, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 60 g Wasser kalt
- ½ TL feinkörniges Salz
Füllung und Zubereitung
- vegane Margarine
- 1 - 2 Knoblauchzehen
- 30 g Sojamehl vollfett, als Eiersatz
- 60 g Wasser
- 400 g Seidentofu abgetropft
- 30 g Olivenöl
- 2 EL Hefeflocken
- 1 EL Speisestärke
- 1 TL feinkörniges Salz
- ¼ TL schwarzer Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Blattspinat, gefroren aufgetaut, gut abgetropft, grob zerkleinert (siehe Tipp)
- 2 EL Paniermehl vegan
- 150 g Cherry-Tomaten halbiert
- 30 g Mandeln, gehobelt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 353 kcal / 1480 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 29 g
- Vláknina
- 3.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Veganer Bohnenburger
1hod. 20min
Caponata mit Linsen
1hod.
Kürbis Curry mit Basmatireis und Brokkoli
1hod.
Lasagne verdi
1hod. 15min
Gemüsecurry
1hod.
Lachs-Spinat-Quiche mit Feta
1hod.
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Lasagne mit Spargeln und Pilzen
2hod.
Linsen-Moussaka
2hod. 30min
Bunte Gemüsenudeln mit Pesto
45min
Soja-Bolognese-Sauce
40min
Quinoa-Broccoli-Gratin
1hod. 10min