Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter, gefroren, in Stücken (1-2 cm)
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 90 g Wasser, eiskalt
- ½ TL Salz
Speck-Zwiebel-Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 110 g Schinkenspeckwürfel
- 250 g Zwiebeln, in Spalten
- 20 g Vollrohrzucker
- 20 g Balsamico, dunkel
- ½ TL Salz
Pouletfüllung und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 500 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 220 g Süsskartoffel, in Würfeln (2 cm)
- 3 Zweige Thymian, frisch, abgezupft
- 1 - 2 Prise Salz
- 1 - 2 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Champignons, frisch, geviertelt
- 40 g Butter, in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 50 g Rahm
- Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3442 kJ / 820 kcal
- Protein
- 30 g
- Sacharidy
- 57 g
- Tuk
- 51 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Panang-Curry
45 min
Poulet mit Sesamsauce und Reis
40 min
Poulet mit Zucchetti-Karotten-Reis
45 min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40 min
Poulet-Stroganoff
50 min
Hackfleischbällchen mit Tomatensauce
45 min
Poulet-Röllchen an Tomaten-Pesto
50 min
Backofen-Pappardelle mit Fleischragout und Ricotta
1 godz. 30 min
Gemüse-Kartoffel-Salat mit Poulet
1h 15min
Pouletbrustfilet mit Pilzen und Gemüse
1h
Honig-Limetten-Poulet mit Reis
40 min
Fleischbällchen in Pilzsauce
35 min