
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Teig
- 200 g Butter gefroren, in Stücken (1-2 cm)
- 200 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 90 g Wasser, eiskalt
- ½ TL Salz
Speck-Zwiebel-Füllung
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Butter
- 110 g Schinkenspeckwürfel
- 250 g Zwiebeln in Spalten
- 20 g Vollrohrzucker
- 20 g Balsamico dunkel
- ½ TL Salz
Pouletfüllung und Fertigstellung
- 600 g Wasser
- 500 g Pouletbrust, ohne Haut, ohne Knochen
- 220 g Süsskartoffel in Würfeln (2 cm)
- 3 Zweige Thymian, frisch abgezupft
- 1 - 2 Prise Salz
- 1 - 2 Prise Pfeffer, gemahlen
- 150 g Champignons, frisch geviertelt
- 40 g Butter in Stücken
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gemüsebouillon Paste
nebo 1 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 50 g Rahm
- Milch zum Bestreichen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 820 kcal / 3442 kJ
- Protein
- 30 g
- Tuk
- 51 g
- Sacharidy
- 57 g
- Vláknina
- 7.5 g
- Nasycený tuk
- 28 g
- Sodík
- 1275 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coq au vin
2h
Poulet-Pilaw
45min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Risotto Bolognese
45min
Kürbis-Risotto mit Speck
25min
Polenta mit Pilzragout
45min
Hackfleisch-Linsen-Eintopf mit Kartoffelstock
50min
Wirz-Pasta
35min
Crevettencurry
35min
Spätzli mit Wirz & Schinken
35min
Peperoni-Poulet-Geschnetzeltes zu Bandnudeln
40min
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40min