Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dressing
- 100 g Soja-Joghurtalternative natur
- 50 g Orangensaft
- 5 g Zitronensaft
- 10 g Rapsöl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Koriander, gemahlen
- ¼ TL Kreuzkümmel (Cumin)
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Piment
- 10 g Agavendicksaft
Salat und Fertigstellung
- 1 rote Paprika (ca. 100 g), in Stücken
- 1 Möhre (ca. 100 g), in Stücken
- 5 Stängel Minze, abgezupft
- 200 g Wasser
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - ½ TL Salz
- 100 g Bulgur
- 120 g Kichererbsen, aus der Dose, abgetropft
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1632 kJ / 390 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 58 g
- Tuk
- 9 g
- Vláknina
- 10.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Quinoa-Salat mit Zucchini und Möhren
1h 45 min
Bulgur-Kichererbsen-Salat
2u. 45min
Bulgursalat mit Granatapfelkernen und Feta
50 min
Bunter Quinoasalat
50 min
Kichererbsensalat
15min
Winterlicher Quinoasalat
40 min
Balsamico-Weizen-Salat
35 min
Curry-Möhren-Nudelsalat
35 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Salat
40 min
Couscous-Curry-Salat mit Kichererbsen
15min
Blumenkohl-"Taboulé"
10min
Quinoa-Tabouleh
40 min