Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Dough
- 50 g water
- 170 g salted butter, cut into pieces, plus extra for greasing
- 180 g milk
- 2 tsp white sugar
- 3 tsp dried instant yeast
- 2 eggs
- 650 g plain flour, plus extra for dusting
- 1 tsp salt
Cheese filling
- 200 g feta cheese, cut into cubes (2 cm)
- 180 g haloumi, cut into cubes (2 cm)
- 250 g mozzarella, cut into cubes (2 cm)
Assembly
- 1 tbsp water, plus extra for sealing
- 1 egg
- 1 tbsp sesame seeds
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 2062.9 kJ / 491.2 kcal
- Protein
- 19.9 g
- Sacharidy
- 42.8 g
- Tuk
- 26.2 g
- Nasycený tuk
- 15.9 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 1059.4 mg
Alternativní recepty
Soutzoukakia ("little sausages") with rice
1sa
Ricotta and spinach crespelle "cake"
40min
Homemade ricotta
1h 15min
Leek and cheddar pudding
1 Std. 20 Min
Spinach and feta galette
1 Std. 50 Min
Pretzels
1h 35min
Rogale (Polish brioche crescents) (Grace Mazur)
2hod. 25min
Broccoli mustard pasties
1sa 55 dk
Silverbeet and mushroom calzone
2sa
Fresh tomato tart
40min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Semolina custard
20min