Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 garlic cloves
- 120 g onions, quartered
- 220 g pinto beans, dried,soaked overnight, (dried weight)
- 1000 g water
- 250 g pork sausage, smoked, sliced (3 cm)
- 1 bay leaf, large
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 200 g ham hock meat, cooked, shredded
- Nutriční hodnoty
- na 6 portions
- Kalorie
- 7343 kJ / 1750 kcal
- Protein
- 132 g
- Sacharidy
- 129 g
- Tuk
- 70 g
Alternativní recepty
Black-eyed bean stew with whole squid
5h 15 min
Pickled Gherkin Soup - Rassolnik
1h 20 min
Garlic soup
40 Min
Seafood Rice
1h 15min
Greek Cheese Filo Pie (Tiropita)
1 Std. 10 Min
Zagorski Struklji (Baked Pastry with Cheese)
1h 30 min
Beetroot and Herring Open Sandwich (Smørrebrød)
50min
Creamy Truffled Mushroom Tagliatelle - Tagliatelle con crema di funghi tartufata
55 min
Stuffed Brioche with Pork, Swiss Chard, Fennel and Cheese
5h
Courgette Omelette
40 Min
Artichoke Tart - Torta di carciofi
1h 20 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min