Zařízení & příslušenství
Persian Dill and Lima Bean Rice with Pomegranate
Příprava 15min.
Celkový 40min.
6 portions
Suroviny
-
fresh dill leaves only10 g
-
water1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
basmati rice350 g
-
frozen green baby lima beans400 g
-
saffron threads1 tsp
-
oil30 g
-
feta cheese crumbled200 g
-
pomegranate seeds50 g
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
13 g
Kalorie
1656 kJ /
395 kcal
Tuk
14 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
53 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
persian vegetarian
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Aloo Beetroot Tikki
1hod.
Palak Paneer
45min.
Slow-cooked Chickpea Stew
4hod. 15min.
Chickpea Sundal
6hod. 45min.
Spicy Seafood Soup (Tom Yum)
30min.
Lentils and Rice with Fried Onions (Mujadarrah)
1hod. 5min.
Baingan Bhurta (Aubergine Bhurta)
30min.
Dhokla
30min.
Stuffed Parathas
1hod. 20min.
Kheer with Dark Chocolate Topping
2hod. 50min.
Sambhar
1hod. 5min.
Dal Makhani
9hod. 30min.