Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 trozo de mantequilla para engrasar
- 4 huevos
- 400 g de azúcar (y 4-5 cucharadas más para espolvorear)
- 200 g de mantequilla en trozos
- 200 g de nata
- 400 g de harina de repostería
- 1 sobre de levadura química en polvo
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2287.2 kJ / 547.2 kcal
- Protein
- 7.9 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 24.6 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Roscón gallego
1h 30min
Empanada de raxo
2 godz. 30 min
Orejas de carnaval
30 min
Empanada de sardinas
1 godz. 15 min
Empanada de maíz con berberechos
1 godz. 15 min
Bundt cake de nata y cítricos
1h 25min
Empanada de bacalao con pasas (sin levadura)
1h 50min
Roscón trenzado de brioche con avellanas
3h
Filloas
1 godz.
Larpeira
1 Std. 55 Min
Vieiras "Rias baixas"
1h 10min
Empanada gallega de manzana
3h 45 min