Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de nata (35% de grasa)
- 75 g de azúcar
- 200 g de chocolate fondant para postres (50% cacao) en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 750 g
- Kalorie
- 12495 kJ / 2989 kcal
- Protein
- 23.5 g
- Sacharidy
- 181.63 g
- Tuk
- 240.97 g
- Vláknina
- 24.2 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3 Std.
Tronco de Navidad con praliné
2 Std. 20 Min
Coberturas de chocolate y aceite
15min
Minitartas San Marcos con trufa
3 Std.
Ganache de chocolate
1 Std. 10 Min
Crema pastelera
10 min
Buñuelos de viento
1h
Tronco de Navidad
8j 30 menit
Chocolate dripping cake (Tarta de goteo)
5h
Tarta San Marcos
4 godz.
Cobertura de chocolate negro con mantequilla
10 min
Nata montada
10 min