Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa madre
- 300 g de leche
- 30 g de levadura prensada fresca
- 1 cucharadita de azúcar
- 130 g de harina de fuerza
Rosquillas
- 2 huevos
- 2 yemas de huevo
- 120 g de azúcar
- 550 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa)
- ½ cucharadita de sal
- 120 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos pequeños)
Para freír y rebozar
- 1000 g de aceite para freír
- 4 cucharadas de azúcar
- 1 cucharada colmada de canela molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 755 kJ / 181 kcal
- Protein
- 3.7 g
- Sacharidy
- 24.3 g
- Tuk
- 7.65 g
- Vláknina
- 1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pastas de té rizadas
40min
Baño de azúcar
5 min
Xuxos de crema
1h 30min
Bizcocho cebra
1h 10min
Bambas Boston cream
2 godz.
Gofres de sartén
45 min
Pastelitos criollos de dulce de membrillo
3 Std. 30 Min
Petisús (éclairs)
1h 50min
Berlinesas rellenas de chocolate a la canela
1h 30min
Bambas de nata
1h 50min
Bollos de leche rellenos de chocolate
2 godz. 30 min
Gofres clásicos de feria
2h 20min