Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g manteiga
- 450 g alho-francês cortado em rodelas
- 300 g batata (de casca vermelha p/ fritar) cortada em pedaços
- 750 g água
-
2
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 2 cubos de caldo de legumes - 1 pitada de pimenta
- 180 g leite
- 100 g natas
- Salsa picada q.b. p/ polvilhar
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 923 kJ / 220.6 kcal
- Protein
- 3.6 g
- Sacharidy
- 21.4 g
- Tuk
- 14.2 g
- Nasycený tuk
- 8.8 g
- Vláknina
- 2.4 g
- Sodík
- 45.7 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Creme de alface com camarão
50min
Sopa de alho-francês e frutos do mar
1小时
Sopa de curgete com cebolinho
40min
Sopa de couve e batata
50min
Creme de couve-flor
45 Min
Sopa de grão com alho-francês
45 Min
Creme de espinafres
40min
Sopa de tomate e feijão-verde com ovos escalfados
45 Min
Sopa de alho-francês com croutons
55min
Creme de abóbora e hortelã
40min
Creme de alho-francês com sementes de abóbora
35min
Sopa de alho-francês e nabiças
45 Min