Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 30 g azeite
- 2 dentes de alho
- 800 g espinafres descongelados, bem espremidos
- 1 ½ c. chá de sal
- Pimenta q.b.
- Noz-moscada q.b.
- 250 g queijo ricota esfarelado
- 500 g atum em lata escorrido
- 1500 g leite
- 80 g manteiga
- 150 g farinha
- 500 g placas de lasanha frescas
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 3062 kJ / 733 kcal
- Protein
- 40 g
- Sacharidy
- 70 g
- Tuk
- 32 g
- Vláknina
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empadão de atum
1 Std. 10 Min
Lasanha de salmão e camarão
1h 30min
Lasanha vegetariana
1h 15min
Lasanha
1h 30min
Quiche de cogumelos e espinafres
45min
Lasanha
50min
Penne com atum e feijão-verde no forno
50min
Lasanha de atum
1h
Lasanha de frango e espinafres
1 Std. 40 Min
Lasanha de legumes
1h 15min
Bacalhau à comadre
1 Std. 10 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50min