Lasanha de atum e espinafres

Lasanha de atum e espinafres

4.7 138 rating
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 15min.
8 doses

Suroviny

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    100 g
  • azeite
    30 g
  • dentes de alho
    2
  • espinafres descongelados bem espremidos
    800 g
  • sal
    1 ½ c. chá de
  • Pimenta q.b.
  • Noz-moscada q.b.
  • queijo ricota esfarelado
    250 g
  • atum em lata escorrido
    500 g
  • leite
    1500 g
  • manteiga
    80 g
  • farinha
    150 g
  • placas de lasanha frescas
    500 g

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 40 g
Kalorie 3062 kJ / 733 kcal
Tuk 32 g
Vláknina 5 g
Sacharidy 70 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...