Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g curgete
- 40 g mistura de ervas aromáticas frescas (coentros, cebolinho, salsa, hortelã, etc.)
- 300 g queijo Gorgonzola cortado em pedaços
- 700 g bifes finos de peru (6 unid. aprox.)
- 1 pitada de pimenta
- Azeite q.b. p/ untar
- 1000 g água
- ½ c. chá de sal, mais q.b. p/ temperar
-
1
c. chá de caldo de legumes caseiro
nebo 1 cubo de caldo de legumes - 300 g arroz agulha
- 100 g leite
- 40 g farinha
- 1 c. chá de sumo de limão
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2216 kJ / 530 kcal
- Protein
- 46 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Surpresas de peru
45 Min
Guisado cremoso de peru com bacon e alho-francês
35 Min
Bifinhos com molho de mostarda e cogumelos
35 Min
Peitos de frango recheados com legumes e batatas
1h 5min
Tagliatelle com peru e ervilhas
1 Std.
Frango com ervilhas e batata-doce
1 Std.
Salada de peru e pera com molho de iogurte e coentros
25 Min
Rolos de peru com recheio de queijo e arroz
1 Std.
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Bifes com molho de amendoim e arroz basmati
40 Min
Massa com frango no forno
1 Std.
Strogonoff de peru com molho de café
25 Min