Kompatibilní verze
Embrulhos de pescada e presunto gratinados com esparregado de ervilhas
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Embrulhos de pescada
- 25 g queijo da Ilha
- 20 g avelã
- 10 g manjericão
- 100 g azeite
- 1000 g lombo de pescada (16 tranches aprox.)
- 16 fatias de presunto serrano
- 1 pitada de pimenta
- 100 g natas
Esparregado de ervilhas
- 40 g azeite
- 3 dentes de alho
- 1000 g ervilhas descongeladas
- 40 g vinho branco
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 2218 kJ / 530 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 12 g
- Tuk
- 34 g
Alternativní recepty
Fofo de peixe
1 Std. 10 Min
Lombos de pescada com molho Mournay
55min
Gratinado de salmão e legumes
50 Min
Pescada com camarão à Ogando
30 Min
Salmão à florentina
45 Min
Empadão de peixe
1 Std.
Gratinado de peixe com feijão-verde e couve-flor
1h 30min
Lombos de pescada no forno em cama de couve
50 Min
Crumble de frango com linguiça
45 Min
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
45 Min
Bifinhos de frango recheados com queijo e espinafres
50 Min
Bacalhau com espinafres e cenoura
50 Min