Kompatibilní verze
Lombos de pescada com migas de nabiça e feijão-frade
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g broa de milho cortada em pedaços
- 500 g água
- 4 ovos
- 400 g lombos de pescada
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 400 g nabiça cortada em juliana
- 3 dentes de alho
- 80 g azeite
- 400 g feijão-frade cozido escorrido
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 0 kJ / 577 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 31 g
Alternativní recepty
Arroz de pescada com alho-francês
35 min
Arroz de couve-galega com filetes no forno
45 min
Peru estufado com feijão preto
35 min
Salada de feijão-frade e bacalhau
30 min
Pescada com molho de tomate fresco
35 min
Lombos de red fish com azeite, alho e coentros
40 min
Filetes de peixe com arroz malandro de cenoura
35 min
Bacalhau com grão e broa
45 min
Bacalhau no forno com grão e crosta de broa
45 min
Migas de couve e cogumelos com batata-doce
55 min
Lombinhos de pescada com alho e coentros e batatinhas
35 min
Bacalhau à lagareiro com migas de couve e feijão
1h 10 min