Kompatibilní verze
Salmón al horno con ensalda de tocino y vinagreta de balsámico
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Ensalada de tocino y vinagreta de balsámico
- 20 g de vinagre balsámico
- 15 g de mostaza Dijon
- 15 g de miel de abeja
- 40 g de aceite de oliva extra virgen
- ¼ g de sal fina, o al gusto
- 6 hojas de lechuga sangría, en trozos
- 10 jitomates cherry
- 2 rebanadas de tocino, frito en tiras
Salmón al vapor
- 2 medallones de salmón
- Nutriční hodnoty
- na 1 porción
- Kalorie
- 3452 kJ / 822 kcal
- Protein
- 43 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 69 g
- Nasycený tuk
- 12 g
- Vláknina
- 3 g
- Sodík
- 1516 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Salmón en costra de almendras con tagliatelle de espárragos
35min
Camarones a la mantequilla de ajo
35min
Salmón y arroz basmati en salsa cremosa de eneldo
40 Min
Filete a la pimienta
20 min
Atún con salsa Vierge
50min
Mantequilla de habanero y zanahoria
15 min
Pescado a la diabla
30 min
Salmón balsámico y fideos de calabacita
25 min
Ensalada de camarones con duraznos y pimienta, al Vacío TM6
1 Std.
Hamburguesa de camarón
1 Std.
Pescado con ajo y chile de árbol
40 Min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min