Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
38 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
St. Paddy's Day
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Macadamia Halibut with Mango Sauce
1hod.
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50min.
Duchess Potatoes
1hod. 10min.
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min.
Sweet and Sour Pork Ribs
30min.
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min.
Chicken Tetrazzini
40min.
Meatloaf
1hod. 20min.
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1hod.
Chicken Fricassee
50min.
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min.
Chicken Marsala
40min.