Zařízení & příslušenství
Pork Tenderloin with Whiskey Honey Sauce
Příprava 15min.
Celkový 35min.
4 portions
Suroviny
-
pork tenderloin halved to fit Varoma20 - 24 oz
-
salt divided½ tsp
-
ground black pepper divided¼ tsp
-
fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)7 oz
-
red onions halved, sliced (¼ in.)5 oz
-
Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)1
-
water5 oz
-
unsalted butter cut into pieces4 oz
-
honey2 oz
-
Irish whiskey2 oz
-
Dijon mustard1 tbsp
-
beef stock paste½ tsp
-
corn starch½ oz
-
4 oz arugula leavesdandelion leaves4 oz
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portions
Protein
38 g
Kalorie
2259 kJ /
540 kcal
Tuk
28 g
Vláknina
4 g
Sacharidy
27 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
St. Paddy's Day
10 recepty/-ů
USA
USA
Mohlo by se vám také líbit...
Chicken Breasts Au Gratin in Chipotle Salsa (Ben)
1hod.
Chicken Breasts Pizzaiola
55min.
Cream of Asparagus Soup
15min.
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13hod. 20min.
Caprese Stuffed Balsamic-Glazed Chicken
55min.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1hod. 30min.
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1hod. 5min.
Chorizo Dip
25min.
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min.
Baked Crab Dip
15min.
Baby Potatoes with Prosciutto Dust
50min.
Sesame Orange Chicken
1hod. 30min.