Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
nebo 4 oz arugula leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Roasted Pork Loin (Betty)
1 godz. 35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Sweet and Sour Pork
35min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13 Std. 20 Min
Chicken Marsala
40min
Beef Stroganoff
1h
Baked Crab Dip
15min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50 Min
Sesame Orange Chicken
1h 30min