
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 24 oz pork tenderloin halved to fit Varoma
- ½ tsp salt divided
- ¼ tsp ground black pepper divided
- 7 oz fennel bulb halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
nebo 4 oz arugula leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 540 kcal / 2259 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 27 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50min
Meatballs with Tomato Sauce
45min
Chicken Coq au Vin (Betty)
2hod. 15min
Pineapple Pork Chops
2hod. 40min
Coq au Vin
1hod. 40min
Basque Chicken
1hod. 10min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Chicken Marsala
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Pork Tenderloin with Carrots and Pesto Potatoes
2hod. 55min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35min