Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 - 24 oz pork tenderloin, halved to fit Varoma
- ½ tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper, divided
- 7 oz fennel bulb, halved, cored, sliced (¼ in.)
- 5 oz red onions, halved, sliced (¼ in.)
- 1 Pink Lady apple, halved, cored, sliced (½ in.)
- 5 oz water
- 4 oz unsalted butter, cut into pieces
- 2 oz honey
- 2 oz Irish whiskey
- 1 tbsp Dijon mustard
- ½ tsp beef stock paste
- ½ oz corn starch
-
4
oz dandelion leaves
nebo 4 oz arugula leaves
- Nutriční hodnoty
- na 1 portions
- Kalorie
- 2259 kJ / 540 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 27 g
- Tuk
- 28 g
- Vláknina
- 4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Chicken Breasts Pizzaiola
55min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1h 40min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30min
Apple and Fig Stuffed Pork Chops
50min
Pork Tenderloin with Cherry Sauce
35 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Roasted Pork Loin (Betty)
1h 35 min
Coq au Vin
1h 40min
Chicken Marsala
40min
Spicy Pork with Tomatoes
35 Min
Sausage Stuffed Mushrooms
1h 20 min