Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Nidletäfeli
2 godz.
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Bretzeli
2 Std. 30 Min
Toblerone®-Mousse
3h 10 min
Schoggi-Sablés
1h 30min
Heller Mississippi-Cake
1 Std. 15 Min
Schoggistängeli-Cake
1 godz. 10 min
Brönnti Creme (Gebrannte Creme)
4 godz. 40 min
Emmentaler Meringues
2 Std. 15 Min
Zuger Kirschtorte
4 godz.
Osterkuchen
1h 45min
Erdbeertörtchen
1 Std. 15 Min