Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 40 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wiener Schoggi-Sablés
50min
Nidletäfeli
2h
Erdbeer-Kokos-Glacetorte
4 godz. 45 min
Focaccia mit Tomaten
40 min
Brownies
45 min
Rosmarin Focaccia
2h 30min
Bretzeli
2h 30min
Schoggi-Madeleines
30 min
Nidelwähe (Rahmkuchen)
45 min
Getränkter Zitronencake
1h 30min
Lemon-Cheesecake mit Nuss-Crunch
4 godz. 35 min
Toblerone®-Mousse
3h 10min