![Carac Carac](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/f59a8c89-ec5a-4404-97eb-bd1491212bdc/Derivates/7dab7cbf-3c5a-471f-8890-bfd55e816fae.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Mürbeteig
- 50 g Zucker
- 200 g Butter, in Stücken, und etwas mehr zum Einfetten
- 370 g Mehl, und etwas mehr für die Arbeitsfläche
- 1 Ei
- 1 Prise Salz
Ganache
- 250 g dunkle Schokolade, in Stücken (2 cm)
- 100 g Vollrahm
Zuckerglasur und Couverture-Punkt
- 200 g Zucker
- 25 g Wasser
- 15 Tropfen Lebensmittelfarbe, grün
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 2942 kJ / 703 kcal
- Protein
- 9 g
- Sacharidy
- 76 g
- Tuk
- 40 g