Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)
TM6 TM5

Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)

3.9 (12 hodnocení)

Suroviny

  • 700 g Wasser
  • 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
  • 2 Lorbeerblätter, getrocknet
  • 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
  • ¾ TL Salz, nach Belieben
  • 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
  • ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
  • 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
  • 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
  • 300 g Champignons, frisch, geviertelt
  • 20 g Butter
  • 15 g Mehl
  • ½ TL Salz
  • ¼ TL Pfeffer

Nutriční hodnoty
na 1 Portion
Kalorie
1084 kJ / 259 kcal
Protein
37 g
Sacharidy
10 g
Tuk
6 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty