![Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen) Blanquette de veau (Weisses Kalbsvoressen)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/413cda01-a9d9-4e9f-8419-f33f6b555c50/Derivates/cfd393fb-f215-4889-ade9-b2121abbdf76.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian, Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli, Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz, nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen, in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer, nach Belieben
- 300 g Rüebli, in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch, in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch, geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1084 kJ / 259 kcal
- Protein
- 37 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fleischvögel mit Gemüse
1 Std.
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1h 30min
Rindsvoressen mit Semmelknödeln
1h 30min
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Poulet mit Kartoffelstock
1 Std. 15 Min
Tex-Mex Tortillas mit Schweinefleisch
1 Std. 20 Min
Papet vaudois (Waadtländer Laucheintopf)
55 Min
Zucchetti-Omelette
40 Min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40 Min
Rindsvoressen
1h 50min
Züri-Gschnätzlets
50 Min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55 Min