
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 700 g Wasser
- 1 Zweigchen Thymian Blätter abgezupft
- 2 Lorbeerblätter, getrocknet
- 1 Bund Peterli Blätter abgezupft
- ¾ TL Salz nach Belieben
- 600 g Kalbsvoressen in Stücken (2 cm)
- ¼ TL Pfeffer nach Belieben
- 300 g Rüebli in Scheiben (5 mm)
- 200 g Lauch in Scheiben (5 mm)
- 300 g Champignons, frisch geviertelt
- 20 g Butter
- 15 g Mehl
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 259 kcal / 1084 kJ
- Protein
- 37 g
- Tuk
- 6 g
- Sacharidy
- 10 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Poulet mit Kartoffelstock
1hod. 15min
Bratwurst mit Zwiebelsauce und Ofengemüse
45min
Coq au vin
2hod.
Poulet mit Spargeln und Reis an Weisswein-Specksauce
45min
Bernerplatte
1hod. 15min
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1hod. 30min
Fischknusperli mit Tartarsauce
50min
Rindsvoressen
1hod. 50min
Lauch-Kartoffelstock mit Brätkügeli-Sauce
55min
Poulet-Eintopf mit Senfsauce
40min
Kalbsrahmgulasch mit Steinpilzen
1hod. 30min
Züri-Gschnätzlets
50min