Purée de butternut et roulé de veau

Purée de butternut et roulé de veau

3.4 17 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 50min.
4 portions

Suroviny

  • 600 g de courge butternut
  • 500 g d'eau
  • 40 - 100 g d'escalope de veau (selon l'âge)
  • de graines de sésame
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • feuilles de cerfeuil frais

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 6 g
Kalorie 393 kJ / 95 kcal
Tuk 4 g
Sacharidy 6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...