Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de collier de veau, paré et dégraissé, réserver les parures pour le bouillon
- 150 g champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 60 g d'oignon
- 1 clou de girofle
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à soupe rase de gros sel
- 1 c. à café rase de poivre noir en grains
- 800 g d'eau
- 150 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 4 carottes fanes
- 1 navet (taille petite), coupé en deux
- 2 petites pommes de terre
- 30 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de jus de citron
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3464 kJ / 828 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Paupiettes de veau et petits légumes
1 Std.
Paupiette de veau à l'estragon
55 min
Blanquette de veau
1 Std. 15 Min
Blanquette de veau
1 Std.
Bœuf bourguignon
1 Std. 25 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 Std.
Rôti de veau et haricots verts
1 Std.
Paupiette de veau à l'orange
1 Std. 15 Min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Veau Marengo
55 min
Lapin à la moutarde
1 Std.
Osso-buco
1 Std. 20 Min