Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g de collier de veau, paré et dégraissé, réserver les parures pour le bouillon
- 150 g champignons de Paris frais, coupés en quatre
- 60 g d'oignon
- 1 clou de girofle
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier frais
- 1 c. à soupe rase de gros sel
- 1 c. à café rase de poivre noir en grains
- 800 g d'eau
- 150 g de blanc de poireau, coupé en tronçons
- 4 carottes fanes
- 1 navet (taille petite), coupé en deux
- 2 petites pommes de terre
- 30 g de beurre doux
- 50 g de farine de blé
- 1 jaune d'œuf
- 20 g de jus de citron
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3464 kJ / 828 kcal
- Protein
- 53 g
- Sacharidy
- 56.5 g
- Tuk
- 42 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pot-au-feu
1 godz. 35 min
Lapin à la moutarde
1h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Blanquette de veau
1h 15min
Rôti de porc, purée de pomme de terre et choucroute
1h 20min
Blanquette de veau
1h
Bœuf bourguignon
1h 25min
Osso-buco
1h 20min
Veau Marengo
55min
Paupiettes de veau et petits légumes
1h
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Sauté de veau aux carottes et aux épices
1h 30min