Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons blancs, coupés en quatre
- 30 g de beurre
- 300 g de fenouil, en fines lamelles
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'eau
- 450 g de blancs de poireau, en rondelles
- 20 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1428 kJ / 310 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40min
Saint-Jacques en nage épicée
25min
Merlan aux poireaux
30 min
Dos de cabillaud sur lit de carotte et fenouil, sauce crème moutarde
1 godz.
Cocotte de saumon aux petits légumes
55min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 godz.
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 min
Coquilles Saint-Jacques au lard et risotto de chou-fleur
1 godz.
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40min
Blanquette de poisson, sauce au potimarron
45 min
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35min