Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g d'oignons blancs, coupés en quatre
- 30 g de beurre
- 300 g de fenouil, en fines lamelles
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 300 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 50 g d'eau
- 450 g de blancs de poireau, en rondelles
- 20 noix de saint-jacques
- du sel
- du poivre moulu
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1428 kJ / 310 kcal
- Protein
- 27 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 41 g
Alternativní recepty
Cabillaud à l'orange, mousseline de carottes
35 Min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 Min
Mijoté de lotte aux épices
50 Min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1 Std.
Saint-Jacques en nage épicée
25 Min
Tajine de daurade au citron confit
40 Min
Coquille Saint-Jacques à l'estragon
45 Min
Papillote de truite aux pommes et curry
30 Min
Curry de lotte au lait de coco et petits légumes
1 Std. 35 Min
Flétan à la chinoise
30 Min
Bar vapeur, couscous à l'orange et au cresson
35 Min
Curry de crevettes aux poireaux et carottes
40 Min