
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 409 kcal / 1701 kJ
- Protein
- 28 g
- Tuk
- 28 g
- Sacharidy
- 9 g
Alternativní recepty
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1hod.
Sauté de poulet au potimarron et aux agrumes
40min
Purée panais-butternut, feuilles de betterave et pignons de pin
45min
Purée panais potiron
45min
Rôti de bœuf au Varoma, purée de betterave et pomme de terre
50min
Parmentier merlan, poireau et courge
1hod. 15min
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1hod. 30min
Filet mignon aux herbes, mousseline de carottes
1hod.
Crumble de potiron et jambon
1hod. 10min
Crêpe au potimarron, jambon et fromage
1hod.
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1hod. 20min