Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 409 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Purée de potimarron, pruneaux et poulet
40 Min
Parmentier de patate douce au saumon et poireau
55 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 min.
Parmentier merlan, poireau et courge
1 Std. 15 Min
Parmentier de bœuf et purée de carottes
1u. 5min
Boulettes de poulet, purée de céleri rave
50 min.
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1 godz. 30 min
Crumble de poulet au poireau
50 min.
Veau mijoté aux épices, purée de carotte
1 Std. 20 Min
Parmentier de boudin à la patate douce
50 min.
Hachis parmentier courgette-pomme de terre et jambonneau
1u. 5min