Parmentier de veau au potimarron
TM5

Parmentier de veau au potimarron

3.8 (62 hodnocení)

Suroviny

  • 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
  • 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
  • ½ bouquet de cerfeuil frais
  • 500 g d'eau
  • 800 g de potimarron, en cubes
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de viande de veau hachée
  • 50 g d'amandes effilées

Nutriční hodnoty
na 1 portion
Kalorie
1701 kJ / 409 kcal
Protein
28 g
Sacharidy
9 g
Tuk
28 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty