Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
- 1 bâton de citronnelle fraîche, en rondelles
- ½ bouquet de cerfeuil frais
- 500 g d'eau
- 800 g de potimarron, en cubes
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de viande de veau hachée
- 50 g d'amandes effilées
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1701 kJ / 409 kcal
- Protein
- 28 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 28 g
Alternativní recepty
Bœuf à la butternut, au blé et aux herbes
1h 30min
Parmentier merlan, poireau et courge
1h 15min
Risotto au potimarron
1h
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Lasagne de courgette
1 Std. 25 Min
Crumble de potiron et jambon
1h 10min
Cailles laquées au vinaigre balsamique, purée de courge
1h
Purée de carottes
30 Min
Fondue de poireaux
25 Min
Purée de patate douce au gingembre
30 Min
Gratin de potimarron et pomme de terre
1h 20 phút
Purée panais potiron
45min