Parmentier de veau au potimarron

Parmentier de veau au potimarron

3.9 71 hodnocení
Příprava 20min.
Celkový 1hod. 10min.
4 portions

Suroviny

  • 65 g d'oignon (1/2), coupé en quatre
  • 1 bâton de citronnelle fraîche en rondelles
  • ½ bouquet de cerfeuil frais
  • 500 g d'eau
  • 800 g de potimarron en cubes
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de viande de veau hachée
  • 50 g d'amandes effilées

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 28 g
Kalorie 1701 kJ / 409 kcal
Tuk 28 g
Sacharidy 9 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...