Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Brandade de morue et persillade
50min
Petits encornets à l'ail, artichauts et lard
30min
Mouclade charentaise
40min
Risotto au calamar
1h 30min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Calamar à la piperade
35min
Linguine à l'encre de seiche aux fruits de mer
50min
Moules à la sauce chorizo
1h
Calamars vapeur à la catalane
35min
Moules à l'espagnole
50min
Encornets à la provençale
55min
Moules au roquefort
40min