Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g de petits encornets entiers, préparés par le poissonnier
- 35 g de chorizo, doux ou fort selon votre goût
- 3 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 4 brins de thym citron
- sel
- piment d'Espelette
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 803 kJ / 191 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 10 g
Alternativní recepty
Mijoté de poulpe à la tomate et à la menthe
1 Std. 10 Min
Calamars vapeur à la catalane
35min
Calamar à la piperade
35min
Ragoût de poulpe méditerranéen
1 Std. 35 Min
Moules au roquefort
40min
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45min
Seiche à l'ail et à la coriandre
1h 15min
Encornets à la provençale
55 Min
Raie aux câpres
45min
Brandade de morue et persillade
50 min
Risotto au calamar
1 Std. 30 Min
Moules au curry
40min