Zařízení & příslušenství
Broyé du Poitou
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 parts
Suroviny
-
250 g de sucre en poudre
-
2 œufs
-
1 pincée de sel
-
250 g de beurre coupé en morceaux
-
500 g de farine de blé
-
1 jaune d'œuf pour la dorure
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 part
Protein
13.8 g
Kalorie
3384 kJ /
807.3 kcal
Tuk
38.7 g
Vláknina
3.3 g
Sacharidy
99.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Pâtisseries de nos régions
10 recepty/-ů
Francie
Francie