Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
nebo 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Pastis landais
2 godz. 30 min
Petits pains aux raisins
24 Std.
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain cocotte
2h 20 min
Pain aux fruits secs
3 Std. 45 Min
Pain Cocotte
3h
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15 min
Brioche parisienne
24 Std.
Baguette viennoise
4h 25min
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche "super bonne"
3h