Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
nebo 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Baguette viennoise
4h 25min
Pain cocotte
2h 20min
Pain d'épices
1 Std. 15 Min
Pain Cocotte
3h
Pain de mie moelleux
3h 25min
Pain aux fruits secs
3 godz. 45 min
Petits pains suédois
16h
Brioche parisienne
24h
Baguette tradition et baguette épi
5óra 15p
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Brioche "super bonne"
3h
Brioche de Jeanne
4h 15min