
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur type liqueur des Chouans
nebo 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 494 kcal / 2080 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 21.6 g
- Sacharidy
- 62.5 g
Alternativní recepty
Pain cocotte
2hod. 20min
Pain Cocotte
3hod.
Pain de mie
3hod. 20min
Pains au maïs
3hod. 20min
Baguette viennoise
4hod. 25min
Paille à la confiture
1hod. 30min
Pain aux fruits secs
3hod. 45min
Pain de mie moelleux
3hod. 25min
Petits pains suédois
16hod.
Brioche parisienne
24hod.
Baguette tradition et baguette épi
5hod. 15min
Brioche "super bonne"
3hod.