Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
nebo 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Nutriční hodnoty
- na 1 part
- Kalorie
- 2080 kJ / 494 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 62.5 g
- Tuk
- 21.6 g
Alternativní recepty
Pain au yaourt
1h 50min
Pain aux fruits secs
3sa 45 dk
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain cocotte
2 Std. 20 Min
Baguette viennoise
4h 25min
La brioche familiale
5h
Briochettes feuilletées
2h 45min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche "super bonne"
3h
Brioche de Jeanne
4 Std. 15 Min