Pain vaudois à la croix

Pain vaudois à la croix

3.7 3 hodnocení
Příprava 30min.
Celkový 13hod. 30min.
20 tranches

Suroviny

Le levain
  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 tranche

Sodík 195 mg
Protein 4 g
Kalorie 539 kJ / 129 kcal
Tuk 0.4 g
Vláknina 1.8 g
Nasycený tuk 0.1 g
Sacharidy 26 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...