
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 129 kcal / 539 kJ
- Protein
- 4 g
- Tuk
- 0.4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Salade au cervelas et fromage
25min
Pain de mie
3hod.
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Pain bis en cocotte
2hod. 25min
Crème glacée aux fruits
5min
Ragoût de bœuf
1hod. 50min
Tresse au beurre à 6 brins
2hod. 35min
Focaccia aux tomates
40min
Spätzlis au fromage
1hod. 10min
Pain paysan
3hod.
Pain tessinois
1hod. 50min
Tresse bernoise
1hod. 45min