Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Mousse au thon
5min
Tarte aux pruneaux (2 portions)
55min
Menu: Longe de porc farcie avec purée panais-carottes et de kouglof mandarine
Žádné hodnocení
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Focaccia aux tomates
40 Min
Pain toast
16h
Riz Casimir
45 Min
Pâte de base pour pain
24 godz. 30 min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Duo de mini-tresses au beurre
2j 10 menit
Pain tessinois
1j 50 menit
Tresse bernoise
1h 45min