Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Crème glacée aux fruits
5 Min
Petits pains du 1er août
1hod. 10min
Émincé à la zurichoise
50min
Pain tessinois
1hod. 50min
Pique-nique : salade de pommes de terre, dip roquette-tomates, pain d'épeautre, kouglof au citron
3h
Confiture de pruneaux pour les provisions
55min
Pain plissé margherita
3 Std. 15 Min
Poulet stroganov
50min
Confiture d'abricot pour les provisions
55min
Focaccia aux tomates
40min
Tresse au beurre à 6 brins
2h 35min
Tresse bernoise
1 Std. 45 Min