Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Le levain
- 150 g de farine blanche
- 120 g d'eau
- 1 g de levure boulangère fraîche
La pâte
- 400 g d'eau
- 10 g de levure boulangère fraîche
- 100 g de farine de blé complet
- 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
- 10 g de sel
- Nutriční hodnoty
- na 1 tranche
- Kalorie
- 539 kJ / 129 kcal
- Protein
- 4 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 0.4 g
- Nasycený tuk
- 0.1 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 195 mg
Alternativní recepty
Pain toupie rapide
40min
Caramels au beurre salé
1h 45min
Pain tessinois
1h 50min
Frittata à l’Egg poacher
35min
Papet vaudois
55 min
Salade de carotte à la sauce yogourt (TM6)
10 min
Confiture d'abricot pour les provisions
55 min
Tourte de Linz suisse
1 godz. 30 min
Ragoût de chevreuil avec pommes duchesse et chou rouge aux pommes
1h 20min
Sauce bolognaise
3ωρ. 15 λεπτ.
Tresse au beurre à 6 brins
2 godz. 35 min
Tresse bernoise
1h 45min