Pain vaudois à la croix
TM6 TM5

Pain vaudois à la croix

3.7 (3 hodnocení)

Suroviny

Le levain

  • 150 g de farine blanche
  • 120 g d'eau
  • 1 g de levure boulangère fraîche

La pâte

  • 400 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère fraîche
  • 100 g de farine de blé complet
  • 500 g de farine blanche et un peu plus pour le plan de travail et pour saupoudrer
  • 10 g de sel

Nutriční hodnoty
na 1 tranche
Kalorie
539 kJ / 129 kcal
Protein
4 g
Sacharidy
26 g
Tuk
0.4 g
Nasycený tuk
0.1 g
Vláknina
1.8 g
Sodík
195 mg

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty