Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Cake aux branches
1h 10 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Milanais
3h
Macaronis du chalet
45min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 godz. 40 min
Mousse au Toblerone®
3ωρ. 10 λεπτ.
Cuchaule
2 godz. 30 min
Gâteau du Vully
2 godz. 30 min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30 min
Tresse bernoise
1h 45min