Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 125 g de sucre
- 125 g de sucre de canne
- 250 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 20 g de beurre
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 234 kJ / 56 kcal
- Protein
- 0 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Macaronis du chalet
45 min
Petits pains du 1er août
1h 10 min
Pain tessinois
1u. 50min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Moutarde de Bénichon
40 min
Tarte au vin cuit
45 min
Gâteau du Vully
2h 30 min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Mousse au Toblerone®
3h 10min
Gâteau aux carottes
1h 10 min
Cuchaule
2h 30 min
Tresse bernoise
1h 45 min