Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
La gelée
- 150 g de vin rouge
- 100 g de sucre
- ½ sachet de gélifiant, 2:1 (pour 500 g de fruits)
- ¼ de c. à café de cannelle moulue
- 1 clou de girofle
- 1 gousse de cardamome, seulement les graines
Les biscuits
- 150 g de sucre
- 350 g de farine
- 250 g de beurre, mou, en morceaux
- 2 c. à café de sucre vanillé
- 1 pincée de sel
- 1 blanc d'œuf
- Nutriční hodnoty
- na 1 pièce
- Kalorie
- 454 kJ / 109 kcal
- Protein
- 1.1 g
- Sacharidy
- 13 g
- Tuk
- 6 g
Alternativní recepty
Cake aux branches
1 Std. 10 Min
Étoiles à la cannelle
1 Std. 30 Min
Focaccia au romarin
2 Std. 30 Min
Bruns de Bâle
8hod. 40min
Milanais
3 Std.
Gâteau des rois
1h 55min
Gâteau aux carottes argovien
2 Std.
Cuchaule
2 Std. 30 Min
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Cake tyrolien automnal
1 Std. 20 Min
Pain tessinois
1 Std. 50 Min
Tresse bernoise
1h 45 min.