Risotto crevette-épinard

Risotto crevette-épinard

3.9 397 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 40min.
6 portions

Suroviny

  • 70 g de parmesan coupé en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 70 g d'oignon coupé en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 300 g de riz spécial risotto
  • 300 g d'épinards frais équeutés
  • 800 g d'eau
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre blanc moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 400 g de crevettes cuites, décortiquées
  • 2 c. à café d'huile de sésame

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 23.7 g
Kalorie 1437.3 kJ / 339.8 kcal
Tuk 8.7 g
Vláknina 2.3 g
Sacharidy 40.8 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...