Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 379.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Crozotto à la butternut, poireau et beaufort
30min
Risotto chèvre-brocoli
45min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au potimarron
1 godz.
Risotto au poireau et à la pancetta
35min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1 godz.
Risotto à la betterave
30min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50min
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35min