Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 400 g de bouquets de chou-fleur
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de riz spécial risotto, type arborio
- 100 g de vin blanc sec
- 800 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 50 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1030.3 kJ / 271 kcal
- Protein
- 6.7 g
- Sacharidy
- 29.2 g
- Tuk
- 9.7 g
- Nasycený tuk
- 4.2 g
- Vláknina
- 1.8 g
- Sodík
- 379.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto au poireau et mousse de betterave au chèvre
35 Min
Gratin de pâtes et chou-fleur au fromage
1h
Courgettes carbonara
35 Min
Risotto au poireau et au gorgonzola
45min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto au potimarron
1h
Risotto au poireau et à la pancetta
35 Min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Risotto à la courgette, fenouil et fromage
35 Min
Risotto courgette et bacon
35 Min
Risotto à la betterave
30 Min
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min