Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- ¼ c. à café de sel
Garniture et finitions
- 2 poires (environ 400 g), mûres
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 100 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 200 g de gorgonzola, en dés
- de la farine, pour le plan de travail
- miel, à volonté
- 3 c. à soupe de thym, frais, feuilles lavées et essorées, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Risotto au citron et épinards
30 Min
Tartare de légumes
25 min
Risotto aux bolets et au brie
35min
Birchermüesli
1óra 10p
Soupe froide avocat-coco
10 Min
Flammekueche aux asperges et jambon
1óra 40p
Polenta
1 godz.
Focaccia au romarin
2h 30min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1 godz. 20 min
Polenta et ragoût de champignons
45min
Spätzlis au fromage
1óra 10p