Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pâte
- 220 g de farine, et un peu pour le plan de travail
- 30 g d'huile d'olive
- 120 g d'eau
- ¼ c. à café de sel
Garniture et finitions
- 2 poires (environ 400 g), mûres
- 2 c. à soupe de jus de citron
- 100 g de crème acidulée, 20 % de m.g.
- 200 g de gorgonzola, en dés
- de la farine, pour le plan de travail
- miel, à volonté
- 3 c. à soupe de thym, frais, feuilles lavées et essorées, ciselées
- Nutriční hodnoty
- na 1 morceau/part
- Kalorie
- 1613 kJ / 385 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 37 g
- Tuk
- 21 g
Alternativní recepty
Bonhomme en pâte
2 Std. 10 Min
Goulache
1h 5min
Curry de légumes à l'indienne
1 Std. 10 Min
Gnocchi de pommes de terre
1h 15min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Focaccia aux oignons
2h 20min
Tarte aux épinards
55 min
Polenta et ragoût de champignons
45 min
Biscuits mous à la pistache
45 min
Mille-feuille pomme-safran
Nessuna valutazione
Focaccia à la farine d'épeautre
2 godz. 30 min
Cake aux branches
1 Std. 10 Min