
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 100 g de parmesan en morceaux (2-3 cm)
- 30 g de pain rassis
- 700 g d'eau
- 500 g de pommes de terre à chair farineuse pelées et en tranches (1 cm)
- 50 g de farine bise
- 200 g de betteraves, cuites rouges, en tranches (1-2 cm)
- 250 g de farine
- 100 g de ricotta de brebis en morceaux et préalablement égouttée
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 1 pincée de cannelle moulue
Le nappage
- 20 g de farine
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 50 g de gorgonzola
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 tiges de ciboulette fraîche hachées (1-2 mm) (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 670 kcal / 2803 kJ
- Protein
- 29 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 96 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Hiboux en fromage
Žádné hodnocení
Filet de poisson aux pousses de soja dans une sauce épiceée
45min
Fougasse aux olives
2hod. 20min
Capuns des Grisons (Spécialité grisonne)
35min
Risotto aux épinards et asperges
40min
Soupe au potiron
35min
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1hod.
Tarte flambée vaudoise
1hod. 30min
Risotto aux betteraves et saltimbocca
45min
Velouté orange-courge
35min
Risotto au poireau
40min
Tarte aux épinards
55min