Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Les gnocchi
- 100 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g de pain rassis
- 700 g d'eau
- 500 g de pommes de terre à chair farineuse, pelées et en tranches (1 cm)
- 50 g de farine bise
- 200 g de betteraves, cuites, rouges, en tranches (1-2 cm)
- 250 g de farine
- 100 g de ricotta de brebis, en morceaux et préalablement égouttée
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre
- 1 pincée de cannelle moulue
Le nappage
- 20 g de farine
- 20 g de beurre
- 300 g de lait
- 50 g de gorgonzola
- ½ c. à café de sel
- 2 - 3 tiges de ciboulette fraîche, hachées (1-2 mm) (facultatif)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2803 kJ / 670 kcal
- Protein
- 29 g
- Sacharidy
- 96 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Soupe de potimarron-pomme-poitrine de poulet
40 Min
Salade de chou-fleur et patate douce aux fruits à coque
40 Min
Focaccia à la farine d'épeautre
2 Std. 30 Min
Mini focacce fantaisie
2h 5min
Risotto aux épinards et asperges
40 Min
Sablés au chocolat
1 Std. 30 Min
Pavé au chocolat épicé
12 Std.
Assortiment de truffes au chocolat
45 Min
Ramequins aux épinards et aux œufs
35 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 Std. 50 Min
Séré aux herbes
10 Min
Velouté orange-courge
35 Min