Entrada de alheira do avô Adelino

Entrada de alheira do avô Adelino

4.2 23 rating
Příprava 10min.
Celkový 2hod.
12 doses

Suroviny

Pão
  • água
    300 g
  • fermento de padeiro fresco
    20 g
    ½ saqueta de fermento de padeiro seco
  • farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar
    500 g
  • sal
    2 c. chá de
Recheio
  • cebola cortada em pedaços
    120 g
  • dente de alho
    1
  • azeite
    30 g
  • alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
    3
  • leite
    500 g
  • farinha
    60 g
  • sal
    ½ c. chá de
  • pimenta
    1 pitada de
  • noz-moscada
    1 pitada de
  • Tomilho (volitelně) só as folhas q.b. p/ polvilhar

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 dose

Protein 10 g
Kalorie 1514 kJ / 362 kcal
Tuk 13 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 51 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...