Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pão
- 300 g água
-
20
g fermento de padeiro fresco
nebo ½ saqueta de fermento de padeiro seco - 500 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 c. chá de sal
Recheio
- 120 g cebola cortada em pedaços
- 1 dente de alho
- 30 g azeite
- 3 alheiras de caça s/ pele (600 g aprox.)
- 500 g leite
- 60 g farinha
- ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 1 pitada de noz-moscada
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ polvilhar (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 dose
- Kalorie
- 1514 kJ / 362 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 51 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Queijo camembert com cobertura de arandos
15 Min
Cocktail de champanhe, framboesa e romã
45min
Gratinado de alheira com broa em cama de espinafres e batata palha
1h 15min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min
Cocktail desperta paixões
5 Min
Doce de leite condensado e café
10 Min
Patê de alheira
20 Min
Recheio de sapateira
1h 15min
Patê de sardinha e pimento
5 Min
Pão recheado com queijo e alho-francês
40min
Amêijoas à Bulhão Pato
2 godz. 40 min
Sangria de champanhe e morango
25 Min