Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola, a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci, tritati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1927.6 kJ / 460.7 kcal
- Protein
- 23.9 g
- Sacharidy
- 41 g
- Tuk
- 24 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Vláknina
- 2 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Torta salata ai 4 formaggi
1 godz.
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1 godz. 5 min
Cannelloni porri, ricotta e Taleggio
1h 30min
Torta salata pere, noci e Gorgonzola
1 godz.
Gnocchi alla romana
1 godz. 15 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min
Quiche con pere, salvia e Fontina
1 Std. 10 Min
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2h 10min
Crespelle alla valdostana
2 godz.
Risotto pere e Taleggio
40 Min
Risotto pere e Gorgonzola
40 Min
Gnocchi verdi alla romana
1 Std. 20 Min