
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 70 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 1000 g di latte
- 5 g di sale
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
- 20 g di burro + q.b.
- 250 g di semolino
- 2 tuorli
- 200 g di Gorgonzola a pezzi
- 50 g di acqua
- 30 g di miele tipo castagno, acacia, corbezzolo
- 1 cucchiaino di succo di limone
- 30 g di gherigli di noci tritati grossolanamente
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 460.7 kcal / 1927.6 kJ
- Protein
- 23.9 g
- Tuk
- 24 g
- Sacharidy
- 41 g
- Vláknina
- 2 g
- Nasycený tuk
- 12.8 g
- Sodík
- 2.6 mg
Alternativní recepty
Gnocchi alla romana
1hod. 15min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1hod. 40min
Gnocchi bicolore
2hod.
Gnocchi alla romana ai formaggi (senza uova)
2hod.
Gnocchi alla romana alla pizzaiola
2hod. 10min
Gnocchi di patate e castagne al sugo di porri e speck
1hod. 5min
Gnocchi di pane con ricotta e spinaci
40min
Gnocchi verdi alla romana
1hod. 20min
Malfatti bergamaschi
40min
Gnocchi di pane alla barbabietola su crema allo zafferano
1hod.
Crespelle alla valdostana
2hod.
Crespelle con radicchio e noci
2hod.