
Kompatibilní verze
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa all'arancia
- 50 g di zucchero
- 75 g di vino bianco secco
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di succo di arancia spremuto fresco
- 1 cucchiaino colmo di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
Filetti di anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra con la pelle (pezzi da 200 g l'uno, altezza 2.5 cm massimo)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 rametti di timo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 790 kcal / 3305 kJ
- Protein
- 43.5 g
- Tuk
- 52.2 g
- Sacharidy
- 38.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1hod. 40min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2hod.
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2hod. 40min
Petto d’anatra con pere e nocciole
1hod. 30min
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3hod. 45min
Ravioloni neri ripieni di branzino
1hod. 45min
Cosce d'anatra a cottura lenta con salsa ai mirtilli
3hod. 30min
Capesante con crema allo zafferano sottovuoto
1hod.
Guancia di maiale sottovuoto al vino rosso
8hod. 45min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1hod. 30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2hod. 5min
Tartare di manzo con salsa aromatica
20min