Kompatibilní verze
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa all'arancia
- 50 g di zucchero
- 75 g di vino bianco secco
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaino colmo di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
Filetti di anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra con la pelle, (pezzi da 200 g l'uno, altezza 2.5 cm massimo)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 52.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3h 45min
Capesante al profumo di arancia
1 Std. 10 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2h 40min
Petto d'anatra con salsa alle more e purè di sedano rapa
40min
Pulao di gamberi
50min
Scampetti con maionese alla senape
30min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 Std. 5 Min
Capesante su purea di sedano rapa con verza croccante
1 Std.
Lasagnette al nero con ragù di polpo
1 Std. 20 Min
Nel giardino zen
1 Std. 30 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1h 40min