Kompatibilní verze
Petto d'anatra a bassa temperatura con salsa all'arancia
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Salsa all'arancia
- 50 g di zucchero
- 75 g di vino bianco secco
- 50 g di burro a pezzi
- 200 g di succo di arancia, spremuto fresco
- 1 cucchiaino colmo di amido di mais (maizena)
- 1 pizzico di sale
Filetti di anatra
- 2000 g di acqua
- 2 petti d'anatra con la pelle, (pezzi da 200 g l'uno, altezza 2.5 cm massimo)
- 2 - 3 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 2 pizzichi di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato fresco
- 2 rametti di timo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3305 kJ / 790 kcal
- Protein
- 43.5 g
- Sacharidy
- 38.9 g
- Tuk
- 52.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Anatra all'arancia
1 Std. 35 Min
Vitello sottovuoto con patate e mele croccanti
5h 10min
Filetto di maiale in salsa alle ciliegie
1h 30min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2h
Petto d'anatra sottovuoto con purè di carote arrostite
3 godz. 45 min
Petto d'anatra all'arancia sottovuoto con crema zabaione
2 godz. 5 min
Petto d'anatra sottovuoto con salsa alle ciliegie
2 Std. 40 Min
Petto d'anatra all'aceto balsamico
1u. 40min
Filetto di coniglio con salsa alle prugne
2h
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 min
Filetto di manzo a bassa temperatura
1h 10 min
Coda di rospo al bacon con salsa ai porri
1 Std.