Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino piccante fresco, senza semi
- 1 limone, la scorza senza la parte bianca
- 80 g di porri, solo la parte bianca, a pezzi (3 cm)
- 80 g di sedano, a pezzi (3 cm)
- 250 g di mela cotogna, pelate, senza semi (3 cm)
- 20 g di sherry, vino liquoroso secco
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di zucca, la polpa a pezzi(4 cm)
-
750
g di brodo di pollo
nebo 750 g di brodo vegetale - 150 g di panna da cucina + q.b.
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 pera, a fette sottilissime
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 88 kJ / 21 kcal
- Protein
- 0.5 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Zuppa di cipolle di Cannara
1h
Purè di zucca e porri
45 min
Zuppa di rape
40 Min
Vellutata di zucca, arancia e mandorle
40 Min
Zuppa di cipolle
1h
Crema di cavolo riccio alla paprika, insalata di gamberi e edamame
40 Min
Crema di zucca al profumo di cannella
40 Min
Gazpacho finocchio e mela
15min
Vellutata di fave, asparagi e limoni
30 min
Zuppa di noci e sedano
35min
Vellutata speziata di carote e zenzero
25 min
Zuppa di cipolle alla francese in crosta di sfoglia
1h 30 min