Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g de cebolla en cuartos
- 2 dientes de ajo
- 2 tomates maduros pelados, en cuartos
- 50 g de aceite de oliva
- 1 guindilla seca (sin pedúnculo ni semillas)
- 4 granos de pimienta negra
- 1 pellizco de hebras de azafrán
- 1 cucharadita de pimentón
- 30 g de harina
- 500 g de callos cocidos
- 650 g de caldo de verduras
- ½ cucharadita de comino molido
- 1 ramita de tomillo fresco o seco
- 1 ramita de romero fresco o seco
- 1 hoja de laurel seca
- 1 morcilla de cebolla en 2 trozos
- 2 chorizos en 4 trozos
- 100 g de jamón serrano en dados
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 2348.7 kJ / 561.8 kcal
- Protein
- 33.6 g
- Sacharidy
- 10.1 g
- Tuk
- 42.9 g
- Vláknina
- 1.6 g
Alternativní recepty
Pollo a la catalana
55min
Callos a la asturiana (Cocción lenta)
18h 30min
Ossobuco de ternera con risotto al azafrán (Cocción lenta)
4 godz. 15 min
Garbanzos con oreja
1 godz. 15 min
Pulpo de montaña
2 godz. 30 min
Caracoles a la madrileña (Cocción lenta)
4 godz.
Caldereta de cordero (Cocción lenta)
3h 45 min
Callos con garbanzos
45 min
Rabo de ternera a la Maestranza
6h
Arroz con bogavante (Cocción de arroz)
1h 30min
Manitas de cerdo guisadas en salsa (Cocción lenta)
17 Std.
Callos a la asturiana
1 godz. 20 min