Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Ensaladilla rusa
1 Std. 15 Min
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Alioli
10 Min
Almejas a la marinera
1 Std. 10 Min
Potaje de vigilia
30 Min
Menú completo: pisto y lubina con patatas y huevos
50 Min
Sopa de pescado
55 Min
Gazpacho
10 Min
Almejas a la marinera
30 Min
Arroz a la cubana
1 Std.
Natillas
40 Min