Fumet de pescado y gambas

Fumet de pescado y gambas

4.9 16 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 20min.
800 g

Suroviny

  • 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
  • 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
  • 25 g de aceite de oliva virgen extra
  • 800 g de agua
  • 150 g de huesos de rape
  • 1 cucharadita de sal
  • 2 ramitas de perejil fresco

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 100 g

Protein 10 g
Kalorie 376 kJ / 90 kcal
Tuk 5 g
Sacharidy 2 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...