![Fumet de pescado y gambas Fumet de pescado y gambas](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/EE727527-C03F-4D91-8E2C-4DDA04F6D832/Derivates/F0585969-5D2B-41A4-81F5-7A3EAB3A07F6.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g de gambas arroceras crudas (sólo cabezas y cáscaras, reserve los cuerpos)
- 1 puerro cortado en trozos (3 cm)
- 25 g de aceite de oliva virgen extra
- 800 g de agua
- 150 g de huesos de rape
- 1 cucharadita de sal
- 2 ramitas de perejil fresco
- Nutriční hodnoty
- na 100 g
- Kalorie
- 376 kJ / 90 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 2 g
- Tuk
- 5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Lasaña boloñesa
2h 30 min
Sopa de pescado
55 min
Almejas a la marinera
30 min
Almejas a la marinera
1h 10 min
Mejillones al vapor (500 g)
20 min
Potaje de vigilia
30 min
Gazpacho
10 Min
Champiñones o setas al ajillo
20 min
Arroz caldoso
1h 15 min
Mejillones al vapor (1000 g)
30 min
Canelones
1 Std. 20 Min
Ensaladilla rusa
1h 15 min