Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g de harina
- 20 g de cacao puro en polvo
- 250 g de leche templada
- 75 g de azúcar
- 2 yemas de huevo
- 1 cucharadita de agua
- 60 g de mantequilla a temperatura ambiente (en trozos)
- 2 claras de huevo
- 1 pellizco de sal
- 1 cucharada de azúcar glas para espolvorear
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 5579 kJ / 1335 kcal
- Protein
- 28.32 g
- Sacharidy
- 141.79 g
- Tuk
- 72.69 g
- Vláknina
- 1.56 g
Alternativní recepty
Tarta Sacher
3 Std.
Red velvet cake
5h
Cake de pasas al ron
10 Std.
Frosting de chocolate y mantequilla
10 Min
Chocolate fudge cake
5 godz. 45 min
Tarta Dobos
2 Std. 40 Min
Muffins de chocolate con corazón de frambuesa
1 Std. 15 Min
Tarta de Pascua de coco y chocolate
3 Std.
Bundt cake de especias
2 Std.
Bundt cake de chocolate
2 Std.
Bizcocho de coco
45 Min
Bizcocho veteado de manzana
1 Std.