Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Kalkoenstoofpot met room en champignons
4 Std.
Crostini met champignons en fontinakaas
Žádné hodnocení
Citroenslush
10min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 min
Chili van rund met citroenfeta
45 min
Ratatouille en zeebaars met aardappelen en eieren
50 min
Soep van rijst, aardappelen en peterselie
35 Min
Vleesgehaktbrood met champignons
1h 5min
Champignonsaus met room en witte wijn
30 min