Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Aardappelpuree
45 dk
Tomatensaus
40 dk
Hollandaisesaus
15min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Forel met hollandaisesaus
50 dk
Bloedige hersenspaghetti
13h 30 min
Hollandaisesaus
15min
Viscurry
35 Min
Aardappelmuizen
Žádné hodnocení
Gruyère gevulde zalmburger met sla
Žádné hodnocení
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min