
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rode paprika in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook fijn gesneden
- 1 citroen in 6 partjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 104 kcal / 435 kJ
- Protein
- 5 g
- Tuk
- 4 g
- Sacharidy
- 11 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Forel met hollandaisesaus
50min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Groene pepersaus
20min
Zalm en couscous pakjes, met zongedroogde tomaten
35min
Zalm in amandelkorst met asperges en tagliatelle
35min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Glutenvrij Focacciabrood
1hod.
Menu: Slasoep, zeebaars met waterkerssaus
Žádné hodnocení
Zalm met mangosaus, platte sperziebonen en wortelen
1hod.
Vitello tonnato
13hod.