Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g rode paprika, in stukken
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olijfolie
- 100 g droge witte wijn
- 1 snuifje saffraan draadjes
- 2 ansjovisfilets, in olie
- 400 g tomatenblokjes uit blik
- 24 rauwe scampis, gepeld
- 1 snuifje zeezout
- 1 snuifje gemalen zwarte peper
- 1 snuifje suiker
Presentatie
- 2 komkommers, zaadjes verwijderd en in blokjes
- 4 el verse bieslook, fijn gesneden
- 1 citroen, in 6 partjes
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 435 kJ / 104 kcal
- Protein
- 5 g
- Sacharidy
- 11 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Sous-vide biefstuk met bearnaisesaus
2h 20min
Thaise burgers
30 Min
Kalkoenrollade met spek en eekhoorntjesbrood saus
50 Min
Lamslende met roze pepersaus
45min
Tomaten opgevuld met champignons en noten
1h 5min
Siciliaanse garnalensalade
40 Min
Roomsoep van veldsla, broccoli met olijvensaus
45min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30 Min
Mosselen in romige witte wijnsaus
45min
Mosselen in kruidige tomatensaus
45min
Zeetong in granaatappelboter met pastinaak en anijs puree
Žádné hodnocení