Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 eieren
- 280 g courgette, in kleine blokjes gesneden
- 120 g wortels, in kleine blokjes gesneden
- 100 g doperwten uit de diepvries
- 1200 g water
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 250 g voorgekookte rijst (ca. 15 minuten kooktijd)
- 200 g tonijn in olie (uit blik) (gewicht inclusief olie), afgegoten, in stukjes gesneden
- 100 g zwarte of groene olijfen, ontpit, heel of gehakt
- 15 - 20 g augurken, in plakjes gesneden
- 1 takje verse munt, alleen de blaadjes
- 1 el extra vergine olijfolie
- 1 - 2 tl azijn (volitelně)
- 7 kerstomaten, in helften of kwarten gesneden
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 2027 kJ / 485 kcal
- Protein
- 21 g
- Sacharidy
- 59 g
- Tuk
- 18 g
- Vláknina
- 6 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kippenborstfilet met topping van courgette
50min
Kippenstoofpot met saffraan en sinaasappel
1 Std. 35 Min
Yoghurt met rode vruchten
12h 20 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1h
MENU - Zoete aardappel risotto, kaneelpudding met chocoladesaus
Žádné hodnocení
Yoghurt met kokosnoot
12 Std. 15 Min
Ovenschotel van scampi en vermicelli
30min
Kipsatés met pindasaus
2h
Antioxidantenboost
10min
Glasmie met garnalen en knoflooksaus
1h 15min
Groentesoep met pasta, varkensrollade met groenten, puddinkjes, muffins
Žádné hodnocení
Pastasalade met tonijn en basilicumvinaigrette
30min