
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g witte asperges geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
- 100 g aardappelen in stukken gesneden
- 50 g uien in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 700 g water
-
1
tl groentebouillonpasta, huisgemaakt
nebo 1 bouillonblokje (voor 0,5 l) - ¼ - ½ tl zout naar smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper naar smaak
-
50
g smeerkaas
nebo 50 g roomkaas -
50 - 100
g zure room, 20% vet
nebo 50 - 100 g Griekse yoghurt - 3 takjes verse peterselie alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 77 kcal / 325 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 5 g
- Sacharidy
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aardappel-preisoep
40min
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25min
Romige tomatensoep
25min
Salade van gehakte groenten
10min
Paprikasoep met basilicumschuim
35min
Aspergesoep met citroen
55min
Romige erwtensoep
40min
Zachte wortelsoep met venkel
40min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min