Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g witte asperges, geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
- 100 g aardappels, in stukken gesneden
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 700 g water
- 1 opgehoopte tl groentenbouillonpasta, zelfgemaakt
- ¼ - ½ tl zout, naar smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 50 g smeerkaas
- 50 - 100 g zure room, 20% vet
- 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Broccolisoep met volkoren croutons
40 dk
Romige courgettensoep
25min
Aardappel-preisoep
40 dk
Aspergesoep met citroen
55min
Courgettesoep met munt
35 Min
Vleesbouillonpasta
45 dk
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 dk
Romige tomatensoep
25min
Uiensoep
1sa
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min
Romige champignonsoep
20min