Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g witte asperges, geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
- 100 g aardappels, in stukken gesneden
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 700 g water
- 1 opgehoopte tl groentenbouillonpasta, zelfgemaakt
- ¼ - ½ tl zout, naar smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 50 g smeerkaas
- 50 - 100 g zure room, 20% vet
- 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rode uiensoep met gehaktballen
40 min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige erwtensoep
40 min
Romige snijbietsoep
35 min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Galantine van kip met dille-yoghurtsaus
3 Std. 25 Min
Aspergesoep met citroen
55 Min
Uiensoep
1 Std.
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Aardappel-preisoep
40 min
Romige champignonsoep
20 Min
Romige tomatensoep
25 Min