Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 400 g witte asperges, geschild, het houtachtige uiteinde verwijderd, in stukken (4 cm) gesneden
- 100 g aardappels, in stukken gesneden
- 50 g uien, in helften gesneden
- 1 teentje knoflook
- 700 g water
- 1 opgehoopte tl groentenbouillonpasta, zelfgemaakt
- ¼ - ½ tl zout, naar smaak
- 1 - 2 snuifjes gemalen zwarte peper, naar smaak
- 50 g smeerkaas
- 50 - 100 g zure room, 20% vet
- 3 takjes verse peterselie, alleen de blaadjes, gehakt
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 325 kJ / 77 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 5 g
- Tuk
- 5 g
- Vláknina
- 1.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige champignonsoep
20min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Aardappel-preisoep
40min
Forelmousse
5min
Aardappel-spinaziesoep met hartige eiercustard
45min
Taartje zonder koken met zalm en dille
1h 15min
Eieren met kruidensaus en Paaskoekjes
Pas d’évaluation
Pruimentaart
1h 30min
Zachte bloemkoolsoep
50min
Aspergesoep met citroen
55 min
Mousse van ham
10min