Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g boter, in stukken
- 50 g water
- 1 el citroensap
- 3 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 227 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Bechamelsaus
15min
Confituur van ananas en gember
40 min
Gefermenteerde rode uien
96 Std.
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
Choronsaus
20min
Romige aspergesoep
25 min
Mayonaise
5 min
Sabayon (Zabaglione)
15min