Zařízení & příslušenství
Hollandaisesaus
Příprava 10min.
Celkový 15min.
1 beker
Suroviny
-
boter in stukken250 g
-
water50 g
-
citroensap1 el
-
eierdooiers3
-
zout½ tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 beker
Protein
11 g
Kalorie
8751 kJ /
2093 kcal
Tuk
227 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Sint-jakobsschelpen met erwtenpuree
25min.
Bearnaisesaus
15min.
Sabayon (Zabaglione)
15min.
Bechamelsaus
15min.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min.
Lamslende met roze pepersaus
45min.
Mosterd-dillesaus
2hod. 15min.
Hollandaisesaus
15min.
Risotto met Parmezaanse kaas
30min.
Choronsaus
20min.
Bearnaisesaus
20min.
Mayonaise
5min.