
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g boter in stukken
- 50 g water
- 1 el citroensap
- 3 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 beker
- Kalorie
- 2093 kcal / 8751 kJ
- Protein
- 11 g
- Tuk
- 227 g
- Sacharidy
- 1 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Aardbeien mille-feuille
5hod.
Bearnaisesaus
15min
Romige aspergesoep
25min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Bechamelsaus
15min
Risotto met Parmezaanse kaas
30min
Hollandaisesaus
15min
Bearnaisesaus
20min
Groene pepersaus
20min
Kruidenvinaigrette
Žádné hodnocení
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2hod. 45min
Lamslende met roze pepersaus
45min