Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g boter, in stukken
- 50 g water
- 1 el citroensap
- 3 eierdooiers
- ½ tl zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- Nutriční hodnoty
- na 1 Totale recept
- Kalorie
- 8751 kJ / 2093 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 1 g
- Tuk
- 227 g
- Vláknina
- 0.1 g
Alternativní recepty
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Bearnaisesaus
20min
Mayonaise
5 Min
Hollandaisesaus
15 Min
Gestoomde tarbot filets en gemengde groenten
1 godz. 15 min
Kalfsgebraad met rucola-basilicum pesto en zonnige groenten
Žádné hodnocení
Bearnaisesaus
15 Min
Vers pastadeeg
1 Std.
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2h 45min
Hollandaisesaus met rode peper en paprika
15 Min
Varkensfricandeau met mosterdsaus
35 Min
Bechamelsaus
15 Min