
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden
- 1 tl zout plus extra naar smaak
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g ongezouten boter
- 250 g aardappelen in stukken gesneden
- 700 g water
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
-
100
g room
nebo 100 g koffiemelk - 100 g melk
-
verse bieslook gehakt (voor garnering)
nebo verse bladpeterselie gehakt (voor garnering)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 177 kcal / 742 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 13 g
- Sacharidy
- 10 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pompoensoep
35 Min
Romige aspergesoep
25 Min
Romige champignonsoep
20 Min
Romige courgettensoep
25 Min
Romige tomatensoep
25 Min
Groentensoep
35 Min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 Min
Mysterieuze soep
45 Min
Zachte wortelsoep met venkel
40 Min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 Min
Zachte bloemkoolsoep
50 Min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 Min