Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 300 g prei (alleen het witte gedeelte), in stukken gesneden
- 1 tl zout, plus extra naar smaak
- 30 g extra vergine olijfolie
- 30 g boter, ongezouten
- 250 g aardappels, in stukken gesneden
- 700 g water
- 1 snuifje gemalen witte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 100 g room
- 100 g melk
- verse bieslook, gehakt (voor garnering)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portie
- Kalorie
- 742 kJ / 177 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 10 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 1.7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Romige aspergesoep
25 min
Romige courgettensoep
25 min
Zachte bloemkoolsoep
50 min
Bloemkoolsoep met gebakken ganzenlever
35 min
Pompoensoep
35 min
Komkommersoep met garnalenspiesjes
35 min
Prei-aardappelsoep met krokant gerookte ham
40 min
Romige champignonsoep
20min
Romige tomatensoep
25 min
Zachte wortelsoep met venkel
40 min
Groentensoep
35 min
Aardappel- en groentenpuree
40 min